وکیل برای تنظیم لایحه ماده 477 ⚖️ 09104245007

با موضوع وکیل برای تنظیم لایحه ماده 477 همراهتان هستیم. در این مطلب که توسط تیم پژوهشی، گروه وکیل در تهران ارائه می‌گردد، به شرح و بیان یکی از موضوعات حقوقی تحت عنوان وکیل برای تنظیم لایحه ماده ۴۷۷ خواهیم پرداخت.

سوالات متداول تنظیم لایحه ماده 477

  • اعاده دادرسی (رسیدگی مجدد) چیست؟
  • منظور از اعمال ماده ۴۷۷ چیست؟
  • نحوه عملی ماده ۴۷۷ چگونه است؟
  • بهترین وکیل برای تنظیم لایحه ماده 477 کیست؟
  • درخواست اعمال ماده 477 چگونه است؟

با توجه بدین موضوع که اعمال ماده 477 نیازمند بررسی پرونده و سپس تنظیم لایحه با توجه به خلاف شرع بین دارد بهتر است قبل از هر اقدام مدارک و مستندات خود را به وکیل متخصص اعمال ماده 477 ارائه نمایید.

موسسه ما با دارا بودن وکلای متخصص در خصوص اعاده دادرسی ماده477 جهت دریافت مشاوره و پذیرش پرونده به شما مخاطبان گرامی معرفی می‌گردد.

اعاده دادرسی چیست؟

اعاده دادرسی یکی از شیوه‌های فوق العاده اعتراض به آرای قضایی محسوب می‌شود.

در امور حقوقی و کیفری پس از آنکه حکم به مرحله قطعیت رسید، در صورتی که جهات قانونی اعاده دادرسی موجود باشد، می‌توان از طریق راهکار اعاده دادرسی به حکم قطعیت یافته اعتراض نمود.

در نظام حقوقی ایران اعاده دادرسی می‌توان از طریق عادی (اعاده دادرسی با استناد به جهات قانونی که در قانون آیین دادرسی مدنی و قانون آیین دادرسی کیفری تصریح شده است) انجام گیرد و یا از طریقه اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ تقدیم مرجع قضایی صالح شود.

منظور از جهات قانونی، ارائه دلیل قانونی برای اعاده دادرسی می‌باشد، این جهات و دلایل در دعاوی حقوقی و کیفری متفاوت می‌باشند.

دعاوی حقوقی ناشی از اختلافات در رابطه بین دو طرف مانند قرارداد می‌باشد و دعوای کیفری، دعاوی هستند که ناشی از ارتکاب جرم می‌باشند.

جهات یا دلایل اعاده دادرسی دعوی حقوقی و کیفری در برخی موارد مشترک می‌باشند اما دلیل اعاده دادرسی فوق‌العاده که در ماده 477 پیش‌بینی شده است فقط یک مورد است و آن هم مخالف بودن رای با شرع است.

خوب است بدانید، محدوده اعاده دادرسی از طریق ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری در مقایسه با اعاده دادرسی عادی موضوع همان قانون و قانون آیین دادرسی مدنی بسیار وسیع‌تر می‌باشد.

به نحوی که اعاده دادرسی عادی صرفاً در خصوص احکام قطعیت یافته ممکن خواهد بود، اما اعاده دادرسی از طریق ماده ۴۷۷ در خصوص کلیه آرای قطعی قضایی اعم از حکم و قرار قابل اعمال می‌باشد.

وکیل برای تنظیم لایحه ماده 477

منظور از اعمال ماده ۴۷۷ چیست؟

در قسمت اول این نوشتار توضیحات کلی در خصوص ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ دادیم. در حقیقت، اعمال ماده ۴۷۷ یکی از طرق اعاده دادرسی در نظام حقوقی ایران می‌باشد. از طریق اعمال ماده ۴۷۷ می‌توان، در خصوص تمامی آرای قطعی قضایی اعم از حکم و قرار مراتب اعتراض و اعاده دادرسی خود را تقدیم مقامات و مرجع قضایی صالح نمود.

فرایند رسیدگی از طریق ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری به چه صورت است؟

در پاسخ به این پرسش باید گفت: ابتدا متقاضی ماده ۴۷۷ باید لایحه اعتراضی و سایر اسناد و مدارک خود را تحویل مراجع دارای صلاحیت دهد.

پس از کارشناسی در صورتی که رئیس قوه قضاییه رای مورد اعتراض را خلاف بین شرع تشخیص دهد (منظور خلاف مسلمات فقه شیعه می‌باشد) موضوع به منظور رسیدگی به شعب خاص در دیوان عالی کشور ارجاع داده می‌شود. شعب خاص در دیوان عالی کشور سابقاً از سوی رئیس قوه قضائیه تشکیل شده است.

رسیدگی در شعب خاص به چه نحوی است؟

پس از آن‌که رئیس قوه قضاییه رای مورد اعتراض را خلاف بین شرع تشخیص داد، اعمال ماده ۴۷۷ مورد پذیرش قرار گرفته و پرونده به منظور رسیدگی به شعب خاص ارسال می‌شود. شعب خاص رسیدگی مجدد می‌کند.

رای صادره توسط شعب خاص قطعی و لازم‌الاجرا خواهد بود. اصولاً رسیدگی‌های دیوان عالی کشور به صورت شکلی یعنی فقط به دادخواست و مواردی که در آن باید رعایت شود رسیدگی می‌کند.

اما شعب خاص که به منظور رسیدگی به پرونده‌های اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری تشکیل شده است علاوه بر رسیدگی شکلی رسیدگی ماهوی یعنی همان محتوا و دلایل و مستندات رای صادر شده نیز رسیدگی می‌کند.

همچنین آرای صادره توسط شعب خاص قطعی و لازم‌الاجرا خواهد بود.
وکیل برای تنظیم لایحه ماده 477

نحوه عملی اعمال ماده ۴۷۷ چگونه است؟

سابقاً اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ با مراجعه حضوری به ساختمان دیوان عالی کشور طبقه همکف ممکن بود.

اما همانطور که در بالا نیز گفتیم، پذیرش درخواست اعمال ماده ۴۷۷ از طریق ساختمان دیوان عالی کشور دیگر میسر نیست. در ادامه این مطلب همراه تیم پژوهشی گروه وکلای مهرپارسیان باشید، تا بدانید به منظور اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری باید به کجا مراجعه نمود.

در صورتی که بخواهید از آرای قطعی صادر شده از دادگستری استان تهران درخواست اعمال ماده ۴۷۷ نمایید، باید به ساختمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه واقع در تهران، خیابان ولیعصر، خیابان جامی، خیابان کسری مراجعه کنید.

شما می‌توانید با به همراه داشتن لایحه اعتراض و سایر اسناد و مدارک خود به صورت حضوری به نشانی مزبور مراجعه نموده و درخواست اعمال ماده ۴۷۷ خود را ثبت کنید. در صورتی که رای قطعی صادره از دادگستری سایر استان‌های ایران (به غیر از تهران) صادر شده باشد؛

می‌بایست با لایحه اعتراضی و سایر اسناد و مدارک خود به صورت حضوری به دفتر رئیس کل دادگستری استان مراجعه کنید، تا از این طریق درخواست اعمال ماده ۴۷۷ ثبت شود.

به منظور اعمال ماده ۴۷۷ وکیل خود را چگونه انتخاب کنیم؟

در پاسخ به این پرسش می‌گوییم: شما می توانید وکیل خود را از بین هر یک از وکلای عضو کانون‌های وکلای دادگستری ایران انتخاب کنید.

گروه وکلای مهرپارسیان متشکل از وکلای مجرب و متخصص عضو کانون وکلای دادگستری مرکز با داشتن تجربه و دانش در پرونده‌های مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری به عنوان وکیل یا مشاور در کنار شما خواهد بود.

گروه وکلای ما تمامی سعی و تلاش خود را به کار می گیرد، تا در راستای قانون در پرونده های مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ حقوق قانونی شما تضییع نشود.

لایحه چیست و چه اهمیتی در دعاوی قانونی دارد؟

لایحه نوعی متن نوشتاری است که می‌تواند به صورت اظهارات و یا درخواست باشد که شاکی و یا خوانده در طی رسیدگی به پرونده چه در زمینه حقوقی و یا کیفری، به دادگاه و یا دادسرا تقدیم می‌کند که در واقع به این نوع لایحه، لایحه تسلیمی نیز می‌گویند.

مدلی دیگر از لایحه، لایحه دفاعیه می باشد که توسط یک فرد وکیل برای دفاع نمودن از موکل خویش و روشن نمودن حقیقت‌هایی در خصوص پرونده، به رشته تحریر درآمده و به دادگاه تقدیم می‌شود.

در دعاوی قانونی برای این که خواهان و یا خوانده بتواند، ادعا و اظهارات خود را به اثبات برساند، می بایست مطابق با روند خاصی پیش رود که در طی این روند علاوه بر شکایت اولیه ممکن است، درخواست دیگری به صورت لایحه نویسی و یا در مواردی به صورت اظهارات شفاهی، برای تجدیدنظر در رای دادگاه و یا ارائه مدارک و اسناد جدید داشته باشند.
وکیل برای تنظیم لایحه ماده 477

چگونه یک لایحه قانونی بنویسیم که بیشترین تاثیر را در روند دادرسی و همچنین نتیجه رای نهایی داشته باشد؟

در ادامه برای پاسخ به این سوال نکات مهمی را که در زمان تحریر لایحه می بایست رعایت شود، را مورد بررسی قرار می‌دهیم:
اگر می‌خواهید تحریر دادخواست را خودتان انجام دهید و میل ندارید، در این زمینه از وکیل کمک بگیرید بهتر است، با کسی که به زبان قانونی و حضور در دادگاه آشنا هستید، این کار را انجام دهید، در غیر این صورت بهتر است، تحریر دادخواست را به فردی با تجربه در این زمینه بسپارید.

تحریر لایحه و دادخواست قانونی، تنها نیازمند قلمی روان و شیوا نیست، بلکه می‌بایست با زبان قانونی و مفاد آن نیز کاملا آشنا باشید و درخواست‌هایی که در این دادخواست مطرح می‌کنید، می‌بایست با زبانی رسمی و متقاعد کننده مطرح گردد.

همچنین به این موضوع نیز دقت داشته باشید که زیاده‌گویی در دادخواست‌های دادگاهی، نمی‌تواند مزیت و ملاک خوبی محسوب گردد، بلکه درخواست‌ها می‌بایست به صورت روان و مختصر بیان شود.

بهترین راه برای تنظیم بهترین لایحه برای ماده 477 چیست؟

بهتر است، وکیلی را برای تحریر لایحه خود انتخاب کنید که از ابتدای پرونده در جریان تمامی مراحل و جزئیات آن بوده باشد، انتخاب چنین وکیلی برای تحریر دادخواست، قطعا انتخاب مناسب و درستی بوده و فقط شما خواسته‌هایی را که می‌خواهید در دادخواست گفته شود، را به او اعلام کنید.
شما عزیزان می‌توانید برای تنظیم لوایح در رابطه با موضوع خود با موسسه مهرپارسیان مشورت و همکاری نمایید.

اعاده دادرسی چیست؟

یکی از شیوه‌های فوق‌العاده اعتراض و رسیدگی به رای می‌باشد که با اعمال آن پرونده برای رسیدگی مجدد به دادگاه بازگردانده می‌شود.

لایحه ماده 477 چیست؟

منظور ماده 477 آیین دادرسی کیفری می‌باشد که با تنظیم لایحه از رییس قوه قضاییه خواستار احقاق حق خود ضایع شده خود، می‌شوند.

خدمات دفتر وکالت ما

مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معرفی بهترین وکیل کیفری تهران
بهترین وکیل ملکی تهران
معرفی بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
بهترین وکیل خانواده تهران
معرفی بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
بهترین وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
معرفی بهترین وکیل فرجام خواهی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1050 میانگین: 5]