وکیل پایه یک در مینی سیتی ⚖️ 09104245007

امروز با موضوع معرفی وکیل پایه یک در مینی سیتی با شما مخطبان گرامی همراه هستیم.

مزاحم تلفنی ها قدیمی نشدن بلکه نوع مزاحمت ها نعویض شده، امروز حتی برخی شرکت ها عنوان مزاحم تلفنی را به خودشان اختصاص داده، حتی بعضی خیریه ها.

ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی :

هرگاه کسی به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر (فکس، تلکس، پیجر، بی سیم، رایانه متصل به اینترنت و…) برای اشخاص مزاحمت ایجاد کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات (تلفن فرده مزاحم برای بار اول به مدت یک هفته، برای بار دوم به مدت سه ماه و برای بار سوم به طور دائم قطع می‌شود)، به حبس از ۱ تا ۶ ماه محکوم خواهد شد.

همچنین اگر مزاحمت تلفنی به همراه جرایم دیگر همچون تهدید و اخاذی نیز باشد، تعدد جرم صورت گرفته و مرتکب علاوه بر مجازات جرم مزاحمت تلفنی، بابت ارتکاب جرایم تهدید و اخاذی هم مجازات خواهد شد.

اگر به دنبال بهترین وکیل پایه یک در مینی سیتی هستید ما به شما بهترین وکیل پایه یک دادگستری با سابقه قضاوت را معرفی می‌نماییم. جهت رزرو وقت مشاوره می‌توانید با خطوط ثابت یا تلفن های همراه موسسه تماس حاصل نمایید.

نکات مهم وکیل پایه یک در مینی سیتی

  • دفتر وکیل پایه یک مینی سیتی کجاست؟
  • نحوه طرح شکایت مزاحم تلفنی چگونه است؟
  • مجازات مزاحم تلفنی در کدام قانون تعیین شده است؟

جرم مزاحمت تلفنی جرم

بر اساس ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی

عنصر قانونی ایجاد مزاحمت تلفنی یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر مانند فکس، تلکس، پیجر، بی سیم، رایانه متصل به اینترنت و… را جرم تلقی کرده و برای آن مجازات تعیین کرده است.

مزاحمت تلفنی تنها برای خانواده‌ها مشکل‌ساز نبوده بلکه آتش‌نشانی، پلیس ۱۱۰، غذاخوری‌ها و مؤسسات تاکسی تلفنی هم از این معضل اجتماعی در امان نیستند.

انواع اشکال مزاحمت تلفنی

سوت کشیدن، سکوت، فوت کردن در گوشی، فحاشی کردن، حرف‌های رکیک زدن، تهمت ناروا زدن به مخاطب، دادن خبرهای دروغین و غیر واقعی که ممکن است به مخاطب شوک وارد کند و آسیبی به سلامت جسم و روح او وارد شود و آرامش او و خانواده‌اش را مختل سازد.

مزاحمت تلفنی در صورتی جرم است که مرتکب قصد مزاحمت داشته باشد.

مزاحمت تلفنی در صورتی جرم است که هدف مرتکب از تلفن کردن ایجاد مزاحمت برای مخاطب باشد و این کار را از روی عمد انجام دهد؛ مثلا اگر فردی از روی اشتباه و پس و پیش گرفتن شماره با شخص یا نهادی تماس بگیرد، مزاحم تلفنی محسوب نمی‌شود.

در جرم مزاحمت تلفنی ایجاد مزاحمت شرط تحقق جرم است نه تعداد دفعات برقراری تماس!

این‌که فردی به اشتباه چندین بار به منزل شخصی یا ارگانی تماس می‌گیرد، چون قصد مزاحمت نداشته و فحاشی و توهینی هم متوجه مخاطب نشده است، به جرم مزاحمت تلفنی محکوم نمی‌شود. اما ممکن است فردی تنها یکبار با شخصی تماس بگیرد و به او فحاشی کند یا خبری دروغی به او بدهد؛ در این‌جا با وجود آن‌که فرد مزاحم تنها یکبار با مخاطب تماس گرفته است اما همان یکبار ایجاد مزاحمت کرده و با توهین به مخاطب، آرامش او را بر هم زده است؛ بنابراین می‌توان گفت که مرتکب جرم شده است.

نحوه شناسایی مزاحم تلنفی 

هرچند امروزه عمل مزاحمت ‌تلفنی رنگ باخته است اما اگر زمانی با این مزاحمت مواجه شدید می‌توانید به مراکز مخابراتی محل مراجعه کرده و با ارائه‌ی آخرین قبض پرداختی تلفن یا کارت شناسایی معتبر، پیدا کردن مشخصات فرد مزاحم را درخواست کنید.

مرجع  استعلامات قضایی انتظامی مزاحمان

تعدادی از مراکز برای استعلامات قضایی انتظامی و همچنین شکایات مربوط به مشترکان، از سوی اداره‌ی مخابرات تعیین شده‌اند که آدرس آن‌ها به شرح زیر است:

اتوبان بعثت، جنب ترمینال جنوب، مرکز مخابرات بعثت. نماینده دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات. شماره تماس: ۵۵۰۷۷۰۷۰

خیابان پیروزی، سه راه سلیمانیه، مرکز مخابرات پیروزی، نماینده دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات. شماره تماس: ۳۳۳۴۰۰۰۰

خیابان آزادی، بعد از استاد معین، نرسیده به میدان آزادی، مرکز مخابرات شهید فرد اسدی. نماینده دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات. شماره تماس: ۶۶۰۶۵۵۶۶

خیابان ولیعصر (عج)، بین شهید مطهری و شهید بهشتی، جنب بیمارستان ۵۰۳ ارتش، مرکز مخابرات شهید مطهری. نماینده دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات. شماره تماس:۸۸۷۲۱۸۱۵

برای مزاحمت تلفنی به کدوم دادگاه شکایت کنیم

از حیث صلاحیت ذاتی دادگاه صالح رسیدگی‌کننده به جرم مزاحمت تلفنی، دادگاه کیفری دو است. از حیث صلاحیت محلی هم مطابق رأی وحدت رویه‌ی هیأت عمومی دیوان عالی کشور، دادگاه صالح رسیدگی‌کننده به جرم مزاحمت تلفنی، دادگاه  محل دریافت تماس تلفنی است؛ یعنی دادگاه محلی که در آن جرم واقع شده صلاحیت رسیدگی به آن جرم را دارد.

شکایت از فرد مزاحم

فرد متضرر از این مزاحمت می‌تواند با به همراه داشتن مدارک شناسایی از قبیل: شناسنامه و کارت ملی و همچنین مدارکی که از مخابرات محل خود و یا مراکز استعلامات قضایی انتظامی دریافت کرده که مزاحمت فرد مزاحم را ثابت می‌کند، به دادگاه صالح رسیدگی‌کننده (دادگاه محل وقوع جرم) مراجعه کرده و جهت رسیدگی به این موضوع شکوائیه‌ای تنظیم کند.

دفتر وکیل پایه یک در مینی سیتی

دفتر وکیل آنلاین در ایران خدمات زیر را ارائه خواهد نمود:

  • ارائه منظم اطلاعات و مشاوره حقوقی رایگان صرفا از طریق درج مقالات علمی حقوقی
  • امکان مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در همه ساعات شبانه روز
  • مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی پس از تعیین وقت قبلی
  • قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
  • خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
  • خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
  • بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
  • بهترین وکیل اعاده دادرسی کیفری و حقوقی در تهران
  • بهترین وکیل دعاوی بانکی و پولی
  • بهترین وکیل ملکی
  • بهترین وکیل قراردادهای مشارکت در ساخت
  • بهترین وکیل دادسرای جرایم امنیت اخلاقی، اقتصادی و پولشویی
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1072 میانگین: 5]